Aller au contenu

Untitled TourPage

Naj vas v Ljubljani prežame in preplavi ljubezen. Ljubljana je idealno romantično mesto, z neštetimi čudovitimi razgledi in zgodbami, ki navdihujejo.

Obiščita romantične vrtove in se predajta svetu tropske džungle sredi mesta, kjer si bosta kot simbol vajine cvetoče ljubezni zasadila svojo medovito rastlino. Le sprehod čez most pa vaju bo popeljal do parka Špica, kjer bo samo za vaju pripravljen edinstven romantični piknik s košarico slovenskih dobrot.

Na večerni voden sprehod po čarobni Ljubljani vaju bo popeljal vodnik, med drugim tudi do mostu ljubezni ter vama po poti razkril vse uslišane in neuslišane ljubezenske zgodbe. Dvourni sprehod se bo zaključil na Ljubljanskem gradu v najbolj čarobnem času, ko se dan prevesi v noč.

Doživetje vključuje

  • Voden ogled Botaničnega vrta in delavnica »Ljubljana, čebelam prijazno mesto«*
  • Piknik na Špici (košarica lokalnih dobrot)*
  • Večerni voden sprehod po mestu (sprehodite se po čarobni nočni Ljubljani)*

* Rezervacije za storitve uredi Turizem Ljubljana, kupec zagotovi točen datum in uro vsaj 24 ur pred prihodom.

Cena doživetja

58 € na osebo 

Nakup doživetja vam nudi tudi dodatne ugodnosti

  • Do 30% popusta na nočitev z zajtrkom v enem izmed izbranih ljubljanskih hotelov
  • V vročih dneh se še kako prileže ohladitev v bazenu. Ohladite se v enem izmed ljubljanskih kopališč (Kodeljevo, Kolezija in Tivoli). Vi poskrbite za kopalke, mi pa poskrbimo za 20% popust na vstopnico.
  • Ste za eno igro golfa? Preskrbimo vam 20% popust na obisk.
  • 20% popust na nakup vstopnic za določene prireditve v okviru Festivala Ljubljana
  • V sodelovanju s Slovenskimi železnicami med tednom nudimo 30 % popust na vozovnico za vlak iz katerekoli postaje v območju SŽ do Ljubljane in nazaj (konec tedna velja obstoječa ugodna ponudba za vozovnico IZLETko ali družinsko IZLETko za neomejeno število potovanj ob sobotah, nedeljah in praznikih)

Namig

Živahno poletje popestrite s skrbno izbranim in žanrsko raznovrstnim programom 68. Ljubljana festivala ter glasbenimi dogodki Mednarodnega festivala Poletje v stari LjubljaniPoletja v Tivoliju in Poletja v Šiški. Oglejte si številne svetovne znamenitosti Ljubljanskih muzejev - z eno vstopnico za 11 muzejev. Za kulinarično popotovanje po svetu obiščite Odprto kuhno na Ljubljanski tržnici vsak četrtek in petek, ko je vreme prijazno in dopusti prireditve na prostem. Oglejte si vrhunske filme na Kinodvorišču v atriju Slovenskih železnic in na festivalu Film pod zvezdami na dvorišču Ljubljanskega gradu.