Go to content

Untitled TourPage

Tehnoloski par dedk mraz

© Tehnološki park

Rezervirajte si čas v ponedeljek 12. decembra 2022, ob 18. uri, ko se bomo prek Zooma z našimi najmlajšimi podali na čisto posebno avanturo z dedkom Mrazom.

Tehnološki park Ljubljana kot ambasador navduševanja otrok nad tehnologijami in napredkom pripravlja prav posebno decembrsko pustolovščino z dedkom Mrazom za naše najmlajše.

Zaradi poškodbe Nika Škrleca, ki je bil prvotno napovedan, bo spletno predstavo izvedel priljubljeni pisatelj in komik Boštjan Gorenc - Pižama.

Skupaj z otroki bodo spoznavali tehnologije, reševali tehnološke izzive, se zabavali, pisali pravljico in pričakali dedka Mraza. Mogoče jih med prestavo za kratek čas preseneti celo Nik. Zabave, smeha in izobraževanja ne bo manjkalo, dobri mož pa bo s tehnološko čarovnijo otrokom poslal tudi darila.

Privoščite svojim nadobudnežem drugačno izkušnjo obdarovanja in srečanja z dedkom Mrazom!

Cena ogleda vključuje

  • Srečanje in obdarovanje z dedkom Mrazom v živo skozi zabavno spletno predstavo

Urnik

12. 12. 2022 ob 18.00 preko spletne platforme Zoom

Trajanje

35 minut

Jezik

Slovenski

Cena

7 € na srečanje

Starostna omejitev otrok

od 4 do 12 let

Opomba

Darila starši tekom prireditve diskretno postavite na prostor, kamor dedek Mraz običajno dostavi darila. Dedek Mraz bo s pomočjo tehnologije, predvidoma 20 minut po pričetku predstave, razposlal darila vsem sodelujočim otrokom in jih nato povabil, da jih gredo poiskat. Poskrbite, da bodo darila pravočasno na svojem mestu in da jih otroci ne vidijo, preden jih dedek Mraz "pošlje" v vaš dom.

Za morebitna vprašanja pišite na [email protected]